Avainhenkilöstö

 

Pasi Julin

Toimitusjohtaja, Partner

Pasi on yhtiön osakas ja toimitusjohtaja. Tulostamisen liiketoiminta-alueella Pasi on toiminut 25 vuoden ajan. Yrittäjänä kokemusta on karttunut 22 vuoden ajalta. Vuodet ovat muodostaneet vahvan ymmärryksen asiakasorganisaatioiden haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Pasin motto tulee laskuvarjojääkäreiden tunnuksesta: excelsior, korkeammalle. Hyvä team-henki näkyy asiakkaille parempana ja laadukkaampana tekemisenä.

Sähköposti: pasi.julin@docus.fi
Puh. 0500 573 111

Jari Kunnas

Tuotantotulostus, Partner

Jarilla on kymmenen vuoden kokemus graafisesta liiketoiminnasta. Asiakaslähtöisyys ja haasteiden ratkaisukyky ovat Jarin vahvuuksia. Jari lupaa parantaa kokemuksellaan kumppaneidemme liiketoimintaa.

Sähköposti: jari.kunnas@docus.fi
Puh. 0500 573 112

Sampo Karjalainen

Älykkään toimiston asiantuntija, Partner

Sampolla on yli 15 vuoden kokemus ohjelmistojen ja toimistotekniikan parissa. Sampon vahvuutena ovat erilaiset ohjelmistojen integraatiot, skannaus- ja tulostusratkaisut, työnkulut sekä AV-tekniikka. Sampo on hyvin innovatiivinen ja luova. Hänen osaamisellaan työt sujuvat entistä helpommin niin toimistossa kuin tuotannossa.

Sähköposti: sampo.karjalainen@docus.fi
Puh. 050 501 2655

Petri Viitala

Tuotantotulostuksen asiantuntija, Partner

Petri vastaa tuotantotulostamisen liiketoiminnasta. Petrillä on 20 vuoden kokemus graafisesta liiketoiminnasta. Digitaalinen painaminen ja siihen liittyvät työnkulut ovat Petrin vahvuuksia.

 

Sähköposti: petri.viitala@docus.fi
Puh: 045 7731 0669

Juha Halmekangas

Tuotantotulostuksen asiantuntija, Partner

Juhalla on 20 vuoden kokemus graafiselta toimialalta ja digitaalisesta painamisesta. Juhan asiantuntemus ja kokemus on vertaansa vailla. Hän on ollut mukana sadoissa erilaisissa digitaaliseen painamiseen liittyvissä projekteissa. Juhan osaamisella ja tuella saadaan tuotanto sujumaan oikeilla ratkaisulla tehokkaasti.

Sähköposti: juha.halmekangas@docus.fi
Puh. 050 3583 655

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi