Avainhenkilöstö

 

Pasi Julin

Toimitusjohtaja, Partner

Pasi on yhtiön osakas ja toimitusjohtaja. Tulostamisen liiketoiminta-alueella Pasi on toiminut 25 vuoden ajan. Yrittäjänä kokemusta on karttunut 22 vuoden ajalta. Vuodet ovat muodostaneet vahvan ymmärryksen asiakasorganisaatioiden haasteista ja niiden ratkaisemisesta. Pasin motto tulee laskuvarjojääkäreiden tunnuksesta: excelsior, korkeammalle. Hyvä team-henki näkyy asiakkaille parempana ja laadukkaampana tekemisenä.

Sähköposti: pasi.julin@docus.fi
Puh. 0500 573 111

Jari Kunnas

Tuotantotulostus, Partner

Jarilla on kymmenen vuoden kokemus graafisesta liiketoiminnasta. Asiakaslähtöisyys ja haasteiden ratkaisukyky ovat Jarin vahvuuksia. Jari lupaa parantaa kokemuksellaan kumppaneidemme liiketoimintaa.

Sähköposti: jari.kunnas@docus.fi
Puh. 0500 573 112

Sampo Karjalainen

Älykäs toimisto, Partner

Sampolla on yli 15 vuoden kokemus ohjelmistojen ja toimistotekniikan parissa. Sampon vahvuutena ovat erilaiset ohjelmistojen integraatiot, skannaus- ja tulostusratkaisut, työnkulut sekä AV-tekniikka. Sampo on hyvin innovatiivinen ja luova. Hänen osaamisellaan työt sujuvat entistä helpommin niin toimistossa kuin tuotannossa.

Sähköposti: sampo.karjalainen@docus.fi
Puh. 050 501 2655

Petteri Paalanen

Digital Signage, Partner

Petteri vastaa Digital Signage- ja Infonäyttöliiketoiminnasta, joista hänellä on monivuotinen kokemus. Petteri on toteuttanut useita valtakunnallisia ja myös kansainvälisiä projekteja, joissa digitaalinen näyttöviestintä on ollut ratkaisevassa osassa. Hänellä on myös 20 vuoden kokemus toimistotulostamisen ratkaisujen toimittamisesta. Petteriltä saat apua näyttöviestinnän haasteisiin.

Sähköposti: petteri.paalanen@docus.fi
Puh. 050 346 2877

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi