Avainhenkilöstö

 

Pasi Julin

Toimitusjohtaja, Partner

Pasi on yhtiön perustajaosakas ja toimitusjohtaja. Yrittäjänä kokemusta on karttunut 25 vuoden ajalta. Kokemus antaa vahvan ymmärryksen asiakasorganisaatioiden haasteista ja niiden ratkaisemisesta sekä uusista mahdollisuuksista tehdä parempaa tulosta. Tavoitteena on aina tehostaa, parantaa kannattavuutta ja tuottaa lisää arvoa digitaalisten palveluiden ja tuotteiden avulla. Kun haluat kehittää digitaalista painoliiketoimintaa tai digitaalista näyttöviestintää niin ota yhteys Pasiin.

Sähköposti: pasi.julin@docus.fi
Puh. 0500 573 111

Jari Kunnas

Tuotantotulostus, Partner

Jarilla on lähes 15 vuoden kokemus graafisesta liiketoiminnasta. Asiakaslähtöisyys ja haasteiden ratkaisukyky ovat Jarin vahvuuksia. Jari lupaa parantaa  kumppaneidemme liiketoimintaa. Parempi  tuottavuus, automaatio ja uudet sovellukset saadaan Jari avulla käytöön nopeasti.

Sähköposti: jari.kunnas@docus.fi
Puh. 0500 573 112

Petteri Paalanen

Digital Signage, Partner

Petteri vastaa Digital Signage- ja Infonäyttöliiketoiminnasta, joista hänellä on monivuotinen kokemus. Petteri on toteuttanut useita valtakunnallisia ja myös kansainvälisiä projekteja, joissa digitaalinen näyttöviestintä on ollut ratkaisevassa osassa. Hänellä on myös 20 vuoden kokemus toimistotulostamisen ratkaisujen toimittamisesta. Petteriltä saat apua näyttöviestinnän haasteisiin.

Sähköposti: petteri.paalanen@docus.fi
Puh. 050 346 2877

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi