Docus

Docus on Ricoh Corporate Partner

Olemme tulostamisen ammattilaisia olipa kyseessä toimisto- tai tuotantoympäristö. Kokeneen ja osaavan henkilöstömme tärkein tehtävä on tuottaa mitattavaa hyötyä asiakkaillemme. Asiakaslupauksemme on selvä: paranamme nykyistä toimintaympäristöä, alennamme kustannuksia ja helpotamme asiakkaidemme työtä. Halutessanne toimitamme koko tulostusympäristön palveluna.

Otamme vastuun sovituista osa-alueista tulostusympäristön osalta tai toimitamme kokonaisratkaisun palveluna. Avullamme asiakirjojen hallinta helpottuu ja tietoturva paranee. Toimitamme palveluna kokonaisratkaisut visuaaliseen viestintään, kuten virtuaaliset vastaanotot, kokoushuoneet, videoneuvottelu ratkaisut ja infotaulut.

Olemme joustava, nopea ja helposti lähestyttävä kumppani. Toimintamme perustuu yrittäjyyteen, rehellisyyteen ja kustannustehokkuuteen. Tuotamme aina asiakkaillemme heidän tuottavuuttaan parantavia ratkaisuja, jotka näkyvät viimeisellä rivillä pienempinä kuluina tai suurempana myyntinä.

Lupaamme parantaa asiakkaidemme tulostusympäristöä, dokumenttien hallintaa sekä tehostaa sisäistä ja ulkoista viestintää innovatiivisilla ratkaisuilla. Ihmiset ovat toimintamme keskiössä, autamme uuden teknologian käyttöönotossa. Asiakastyytyväisyys on tärkein lupauksemme ja sen varmistamme markkinoiden parhaimmalla kumppaniverkostolla. Sen minkä lupaamme, hoidamme aina.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat parantaa ja tehostaa toimistoanne. Lupaamme, että et pety.

Ricoh

Ricoh on meidän tärkein kumppanimme. Ricoh on perustettu vuonna 1938 ja sen liikevaihto on 17 miljardia euroa. Ricoh on markkinajohtaja Euroopassa ja Suomessa tuotantolaitteissa. Monitoimilaitteissa markkinajohtaja Euroopassa. Suomessa yhtiöllä on käytettävissä yhteensä yli 100 ylläpidon ammattilaista. ISO 14001 ja ISO 27001 sertifikaatit takaavat tietoturvallisen ja ympäristöystävällisen toiminnan. Palvelussa olevien laitteiden käytettävyysaste on 99,7% ja huollon vasteaika alle 4 h.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi