Game Changer

Haastamme perinteiset toimijat ja toimintamallit markkinoilla

Docus Oy on kotimainen kasvuyritys, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen enemmän lisäarvoa ja tuottoa kuin nykyisillä ratkaisuilla. Liiketoimintamme perustuu yrittäjyyteen ja haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Liiketoimintamme muodostuu digitaalisuutta hyödyntävistä tuotteista ja palveluista – kuitenkaan tärkeintä eli ihmistä unohtamatta. Me autamme tekemään asiat helpommin niin, että lopputulos on entistä laadukkaampi.

Docus tuotantotulostus – digitaalisen painamisen ammattiratkaisut ja palvelut kaupalliseen ja teolliseen painamiseen. Olemme Suomessa markkinajohtaja järeissä digitaalisissa arkkipainokoneissa – painoyrittäjän paras kumppani.

Euroopassa olemme yksi Ricohin merkittävimmistä kumppaneista tuotantotulostuksen kasvavassa liiketoiminta-alueessa. Olemme ainut sertifioitu Ricohin kumppani Suomessa Ricohin suurformaatti laitteille –  Efi on myöntänyt meille ainoana Suomessa Platinum  Partner statuksen, luonnollisesti olemme myös Graafisen teollisuuden jäsenyritys.

Docus digital signage – digitaaliset mainos- ja infonäytöt ovat tärkeä osa liiketoimintaamme. Asiantuntijamme ovat olleet sadoissa isoissa ja pienissä projekteissa mukana. Tämä liiketoiminta nivoutuu täydellisesti Suomen parhaaseen osaamiseen digitaalisessa painamisessa. Me tiedämme, että paras ja tehokkain viestintä muodostuu yhdessä printistä ja digitaalisesta viestistä. Kumppanimme Samsung, Ricoh ja Qem Software ovat alansa johtavia toimijoita.

Docus neuvotteluhuoneratkaisut – koostuu avaimet käteen -palvelusta: kartoitus, suunnittelu, ratkaisu ja käyttöönotto. Kaikki tämä saatavissa kokonaispalveluna. Teemme saumatonta yhteistyötä Suomen johtavien tilasuunnittelijoiden kanssa. Teknologiassa luotamme alan johtaviin toimijoihin.

Docus dokumentinhallinta – älykkäät asiakirjat ja toimintatavat. Vuosikymmenien kokemus asiakirjoista ja niihin liittyvistä prosesseista on antanut meille laaja-alaisen ymmärryksen erilaisista dokumentteihin liittyvistä haasteista.  Olemme Docuware Gold Partner. Monesti projekti alkaa sillä, että digitoimme asiakkaiden paperiset sopimukset ja arkistot digitaalisen muotoon, sen jälkeen rakennamme uuden fiksumman tavan toimia.

Docus toimistotulostus – Tulostusympäristön hallintapalvelussa on kysymys paljon muustakin kuin tulostamisesta. Keskittymällä loppukäyttäjiin ja työtapoihin, Docus auttaa sitouttamaan työntekijäsi muutoksiin, joista on pitkäkestoista hyötyä niin yrityksesi asiakirjaympäristölle kuin liiketoiminnallekin. Kustannukset alenevat avullamme 10-50%.

Docus on dokumentinhallinnan ja tulostamisen rautainen ammattilainen 25 vuoden kokemuksella. Olemme Ricoh Corporate partner ja Docuware Gold partner.

Docus on Ricoh Corporate Partner

Ricoh on meidän tärkein kumppanimme. Ricoh on perustettu vuonna 1938 ja sen liikevaihto on 17 miljardia euroa. Ricoh on markkinajohtaja Euroopassa ja Suomessa tuotantolaitteissa. Monitoimilaitteissa markkinajohtaja Euroopassa. Suomessa yhtiöllä on käytettävissä yhteensä yli 100 ylläpidon ammattilaista. ISO 14001 ja ISO 27001 sertifikaatit takaavat tietoturvallisen ja ympäristöystävällisen toiminnan. Palvelussa olevien tulostusjärjestelmien käytettävyysaste on 99,7% ja huollon vasteaika alle 4 h.

Teknologiakumppanimme

 

               

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi