Neuvotteluhuoneratkaisut

Laadukkaat neuvottelut ja parempi asiakaskokemus avullamme.

Kokoustilojen vaatimukset ovat kasvaneet –  tilojen sekä teknologian on mukauduttava erilaisiin tarpeisiin. Haetpa ratkaisuja sisäisiin palavereihin tai asiakas- ja kumppanitapaamisiin, meiltä saat tarpeisiisi sopivat palvelut ja tekniikan.

Teknologiakumppaneinamme ovat alan johtavat toimijat kuten Samsung, Ricoh, Poly, Logitech, Kramer, Cisco, Benq ja Qem Software.

Suunnittelemme tarvittaessa toimitilasi neuvottelutilaratkaisut yhdessä Suomen johtavien arkkitehtitoimistojen kanssa kustannustehokkaasti.

Näyttävää ja helppokäyttöistä viestintää

Docus Neuvotteluhuoneratkaisut

 • Tarvekartoitus
 • Suunnittelu
 • Ratkaisuehdotus
 • Käyttöönotto
 • Dokumentointi
 • Tuki ja ylläpito
 • Kehittäminen

Sisäiset neuvottelutilanteet

Työntekijät arvostavat moderneja ja helppokäyttöisiä neuvottelutiloja. Laadukkailla neuvottelutiloilla rakennat mielikuvaa ja brändiä myös sisäisesti.

Työn tekeminen on muuttunut pysyvästi. Työtä tehdään toimistolla, kotona, liikenteessä – oikeastaan missä vain. Tämä asettaa uudenlaisia vaatimuksia niin tilojen kuin teknologiankin suhteen. Docus Neuvotteluhuoneratkaisujen avulla varmistat sujuvat palaverit ja neuvottelutilat, joita käyttäjät osaavat käyttää ja joihin voi liittyä myös etänä.

Käyttajäkokemus

 • Helppo ja yksinkertainen käyttää
 • Käyttäjän mieli ja ajatukset innovoinnissa, ei teknisissä ongelmissa
 • Palaverit alkavat ajallaan ilman ylimääräistä säätöä
 • Mahdollisuus liittyä neuvotteluihin myös etänä

Asiakas- ja kumppanitapaamiset

Asiakkaasi arvostavat ja odottovat, että toimittajan tai kumppanin neuvottelutilat vastaavat tämän päivän vaatimuksia. Laadukkaalla neuvottelukokemuksella vahvistat mielikuvaa yrityksestäsi ja rakennat brändiä. Toimitilasi on yrityksesi käyntikortti – siihen kannattaa investoida. Avullamme saat näyttävää ja helppokäyttöistä viestintää avaimet käteen -palveluna.

Asiakaskokemus

 • Mieleenpainuva vierailu
 • WOW! elämyksiä luova
 • Innostava ja kutsuva
 • Viesti edelläkävijyyttä

Ratkaisut ja teknologia

Nopeampaa ja helpompaa yhteydenpitoa ja tiedonjakamista

Yhdistämällä Docuksen tarjoamaa edistyksellistä teknologiaa alan johtaviin viestintä- ja yhteistyöratkaisuihin, autamme yritystäsi ratkomaan sisäisen ja ulkoisen viestinnän haasteet tehokkaasti ja edullisesti.

Näyttöteknologia

Samsung ammattinäytöt takaavat kirkkaan ja tarkan kuvan kaikissa tiloissa ja tilanteissa. Näyttökoot 43″ – 98″.

 

Ricoh älynäytöt ja projektorit tuovat uutta virtaa neuvotteluihin ja mahdollistavat modernit työtavat. Täydellinen Office365 ja Teams -yhteensopivuus takaa sujuvan käytön ja kätevän etäosallistumisen. Näyttökoot 32″ – 84″.

 

Langaton kuvansiirto

Paina vain nappia ja kuva siirtyy näyttöön jopa 15 metrin säteeltä. Kirkkaasti, terävästi ja ilman viiveitä.

Videoneuvottelut

Tee mistä tahansa työtilasta videoneuvotteluhuone, helposti. Toimivien videoneuvotteluratkaisujen avulla säästät aikaa ja rahaa – myös ympäristö kiittää.

 

Varausjärjestelmä

Varausjärjestelmän avulla voidaan hallita neuvotteluhuoneita ja näyttää reaaliaikaisesti niiden varaustilanne. Käyttäjät voivat helposti varata tilan myös lennosta ja tehdä lyhyitäkin varauksia suoraan ovenpielinäytöltä tai varausnapilla.

 

Referenssit

Santander Consumer Finance Oy päivitti toimitilojensa AV-ratkaisut. Tärkeimpänä lähtökohtana oli asiakaskokemus. Tavoitteena oli saada tilat joissa kumppaneiden, henkilöstön ja asiakkaiden kanssa on helppo tehdä työtä yhdessä.

Santander valitsi AV-palvelukumppanikseen Docuksen.

Voin Suositella Docusta lämpimästi yhteistyökumppaniksi vastaavissa projekteissa. Palvelu on ollut missä tahansa ongelmatilanteissa sujuvaa ja saumatonta.” 
Teemu Bennick
IT Manager
Santander Consumer Finance Oy

 


Tutustu älykkääseen toimistoon

 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi