Dokumentinhallinta

Helpotamme työtäsi digitoimalla paperiset prosessit.

DocuWare on dokumenttien hallinnan ja työnkulun automaation mahdollistava ohjelmisto, jonka avulla voit digitalisoida ja optimoida yrityksesi liiketoiminnan prosesseja. Poistamalla tylsiä, hitaita ja manuaalisia tehtäviä, jotka kuluttavat valtavasti energiaa, henkilöstösi voi keskittyä enemmän tuottavuutta ja tulosta edistäviin hankkeisiin. Aseta uusi tahti liiketoiminnallesi DocuWare -toimistoautomaatioratkaisujen avulla.

Docus on DocuWare Gold Partner ja tiedonhallinnan kokenut ammattilainen.

Digitaalinen muutos

Kohti paperitonta toimistoa

Monet organisaatiot ovat saaneet aikaan huomattavia kustannussäästöjä muuttamalla perinteiset, paperipohjaiset prosessinsa helppokäyttöiseksi, digitaaliseksi ja käyttäjälähtöiseksi kokemukseksi. Paperin käytön vähentäminen tarjoaa yrityksellesi useita tärkeitä etuja – ennen kaikkea tietoturvaa ja löydettävyyttä.

Digitoi paperiarkistot

On helppo tapa saada aikaiseksi kustannussäästöjä, tehostaa työntekijöiden ajankäyttöä, lisätä tietoturvaa ja mahdollistaa etätyön tekeminen – niin että tarpeelliset dokumentit ovat kaikkien saatavilla, jotka niitä tarvitsevat paikasta ja ajasta riippumatta. Arkisto kannattaa digitoida viimeistään, kun suunnittelet muuttoa tai haluat parantaa dokumenttien löydettävyyttä tai tietoturvaa. Lue lisää…

Poista turhia kustannuksia

Turhien paperisten prosessien muuttaminen tuo yleensä säästöjä– usein ne on huomattavia. Henkilöstön työskentely voi tehostua merkittävästi. Tarvitset myös vähemmän tulostimia, voit luopua tilaa vievistä arkistokaapeista ja avartaa toimitilojasi.

Paranna tietoturvaa

Rajoita tietoihin pääsy vain tietyille henkilöille väärinkäytösten estämiseksi. Varaudu myös paremmin vesivahinkoihin, tulipaloihin ja muihin poikkeustilanteisiin, joissa fyysisesti säilytettävät tietosi voivat olla vaarassa.

Virtaviivaista toimintaasi

Vähennä yrityksesi keskeisten toimintojen kuten talous-, henkilöstö- ja sopimushallinnon prosessien läpimenoaikoja jopa 75%.

Automatisoi toistuvat prosessit

Fiksummat työtavat

Kun työntekijöiden ei enää tarvitse syöttää tietoja manuaalisesti, lähettää sisäistä sähköpostia ja miettiä asiakirjojen arkistointa, he voivat keskittyä innovaatioita ja tuottavuutta edistävään työhön.

Nopeuta työntekoa prosessien automatisoinnilla

Vauhdita yrityksesi digitalisaatiota prosessiautomaation avulla. Tietojen automaattinen poiminta, indeksointi, reitittäminen ja arkistointi helppokäyttöisessä järjestelmässä on erittäin nopeaa ja vaivatonta.

Tehokkuus

Luo luotettavia, älykkäitä työnkulkuja liiketoimintasi helpottamaan liiketoimintasi keskeisiä prosesseja. Tehostaaksesi toimintaa, lisää kapasiteettia ja ota käyttöön dokumentinhallinnan lisäominaisuuksia nopeasti ja vaivattomasti.

Tietoturvaa ja kilpailuetua

Jatkuvasti tiukentuvien tietoturvasäädösten noudattamisen ei tarvitse hidastaa organisaation toimintaa. Itse asiassa, huomioimalla tietoturvan älykkäästi voit saada liiketoimintaasi samalla uutta vauhtia ja suorituskykyä. Mallintamalla, automatisoimalla ja digitoimalla asiakirjojen sekä prosessien hallinnan voit saavuttaa seuraavia hyötyjä:

Tietojen eheys

Vaatimustenmukaisuudella varmistetaan tietojen oikeellisuus ja se, että kaikki käsittelemäsi tiedot ovat täydellisiä ja tarkkoja. Tiedot ovat tallennettuina hallinnollisesti, fyysisesti ja teknisesti suojattuina ja samalla varmistetaan, että tietoja ei muuteta, käytetä tai poisteta sopimattomasti.

Lisääntyvä tuottavuus

Kun digitoidut tiedot ovat valtuutettujen käyttäjien saatavilla oikeaan aikaan, liiketoiminnan prosessit sujuu nopeammin, tarkemmin ja luotettavammin. Tuloksena on tuottavuuden ja kannattavuuden kasvu.

Asiakaskokemus

Tietoturva, yksityisyyssuoja ja tiedon nopea saatavuus lisäävät positiivista asiakaskokemusta. Asiakkaan odotusten ylittäminen ja vahvan luottamuksen rakentaminen ovat nykyaikaisessa liiketoiminnassa merkittävä etu.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi