Digital Signage

Näyttävää ja värikästä viestintää

Vahvista tuote- ja yrityskuvaa näyttävällä ja värikkäällä viestinnällä. Digitaalisten mainos- ja infonäyttöjen avulla voit välittää ajankohtaista ja reaaliaikaista tietoa joko sisätiloissa tai ulkona.

Palvelumme avulla voit viestiä paremmin ja helpommin tai myydä enemmän. Näytöt – olipa niitä yksi tai tuhat – ovat hallittavissa 24/7 ajasta ja paikasta riippumatta – ja tieto kulkee automaattisesti tai kun painat nappia.

Paras kokonaisuus

Kun valitset Docuksen kumppaniksesi tiedät saavasi parasta teknologiaa, palvelua, tukea ja osaamista – suomalaisilta yrittäjiltä.

Me tunnemme ja tiedämme parhaat ratkaisut ja osaamme tarjota niistä sopivan Teille. Oma maahantuontimme takaa laadukkaat toteemit ja kiinnitysratkaisut. Me emme suosi kiinalaisia kiinnitysratkaisuja – asentaminen on hidasta ja kallista. Laadukas eurooppalainen ratkaisu on kokemuksemme mukaan paras.

Paras showroom

Me olemme rakentaneet valmiin kokonaisuuden sinun tarpeitasi varten ja koettavaksi.

Asiakkaidemme mukaan meillä on Suomen paras showroom – asiakas on aina oikeassa. Meillä voit tutustua rauhassa erilaisiin ratkaisuihimme. Näyttelyssämme on esillä upeita ratkaisuja pienistä yksittäisistä näytöistä isoihin video ja Led- seiniin asti. Hallintajärjestelmämme on markkinoiden helppokäyttöisin ja silti monipuolinen.

Varaa aikasi esittelyyn!

Digitaalinen ja painettu viesti ovat yhdessä vahvempia

Me emme väitä, että digitaalisilla näytöillä voit hoitaa koko asiakasviestinnän – me ratkaisemme asiat aina asiakkaalle parhaalla tavalla. Myös tutkimustulokset ja markkinatrendit kertovat samaa minkä me tiedämme kokemuksesta: digitaalinen ja painettu viesti ovat yhdessä vahvempia.

Staattinen ja liikkuva kuva toimivat erittäin hyvin yhdessä – vain harvoin viestintä voidaan hoitaa vain jommallakummalla tavalla.

Me voimme ja osaamme auttaa näissä molemmissa tavoissa viestiä – tehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Toimialan parhaat kumppanit Docukselta

Teknologia kumppanimme ovat alan johtavia toimijoita: Samsung, Ricoh ja Qem Software.

 

 

 

Docus digital signageavaimet käteen palveluna:

  • Projektin suunnittelu
  • Toteutus ja projektin johtaminen
  • Näyttöratkaisut
  • Käyttöjärjestelmä
  • Käyttöönotto ja dokumentaatio
  • Käyttäjätuki, tekninen tuki ja hallinta
  • Jatkokehittäminen

Näyttävää viestintää

Qem julkaisujärjestelmä– Näyttävään sisäiseen ja ulkoiseen viestintään markkinoiden helppokäyttöisin julkaisu- ja hallintajärjestelmä, mutta samalla erittäin monipuolinen – näin sanovat käyttäjämme. Aidosti kotimainen ratkaisu.

Qem LED julkaisujärjestelmä – isojen ja pienten LED-pohjaisten näyttöjen hallintaan ja loistavien esitysten jakamiseen, oli näytön sijoituspaikka sitten jäähalli, kauppakeskus, tienvarsi tai myymälä.

Qem Software on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka tehtävänä on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa viestintään, oli asiakkaan tarve sisäinen tai ulkoinen viestintä.

Keskitetty ja automatisoitu sisällönhallinta on erinomainen väline oikean viestin näyttämiseksi oikeaan aikaan. Tietoturvallisen pilvipalvelun sekä laadukkaan QEM Service Desk -palvelun ansiosta järjestelmä ei vie asiakkaidemme IT-henkilöiden aikaa.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen palvelualusta

Helppokäyttöinen ja monipuolinen palvelualusta, joka mahdollistaa ratkaisut lähes kaikkeen näyttö- ja interaktiiviseen viestintään.

Nopea käyttöönotto

Monipuolinen ja samalla markkinoiden helppokäyttöisin järjestelmä. Järjestelmän käyttöönotto ja omaksuminen käy nopeasti.

Tuki ja palvelu Suomesta

Service Desk – Nopea ja asiantunteva tuki suoraan service deskistämme Tuki ja palvelu tuotetaan Suomesta – suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tähtäimessä täydellinen asiakaskokemus

QEM Publisher on helppokäyttöinen järjestelmä, jonka perustoiminnot ovat riittäviä suurelle osalle asiakkaitamme. Palveluidemme tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme rakentamaan järjestelmän, joka tukee viestinnän tarpeita tässä hetkessä, ja myös mahdollisten muutosten kohdatessa. Meille on myös tärkeää, että asiakkaidemme investointi täyttää sille asetetut tavoitteet.

Suunnittelupalvelut

Digital Signage on ennen kaikkea viestintää sekä vaikuttamista, jossa sisältö on numero yksi. Järjestelmän suunnittelu alkaa viestinnän tarpeiden kartoittamisella, joka jälkeen on asiakkaalla käsissään kokonaissuunnitelma kustannuksineen.

Julkaisupohjat

QEM järjestelmässä on valmiita julkaisupohjia. Mikäli valmiista julkaisupohjista ei löydy sopivia teidän käyttöönne, voimme tuottaa juuri teille sopivia pohjia, joiden avulla tiukempikin brand manager voi nukkua yönsä rauhassa kun julkaistu materiaali noudattaa brandiohjeistuksia, oli julkaisija missä päin maailmaa tahansa.

Käyttöönotto

Käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Kuitenkin sen on oltava hallittua myös isoissa kokonaisuuksissa. Meiltä saat avaimet käteen -palveluna koko suunnitellun järjestelmäkokonaisuuden dokumentoituna.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalveluidemme avulla varmistut siitä, että järjestelmän käyttäjäkokemus on korkealla tasolla ja että investointia hyödynnetään jokapäiväisessä toiminnassa.

Service Desk

Avuntarpeen kohdatessa et jää yksin, vaan service deskimme auttaa sinua. Kokonaisjärjestelmän ylläpito hoituu mutkatta ja nopeasti – kaikissa tilanteissa.  QEM Service Desk tuki on Suomessa. Asiakkaamme ovat kehuneet palvelua asiantuntevaksi ja hämmästyttävän nopeaksi.  Tähtäimessämme on täydellinen asiakaskokemus.

Ideagalleria (tulossa)

 

 

Asiakkaitamme

 

        

 

 

   

 

Teknologiakumppanimme

 

               

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi