Tuotantotulostus

Mahtavia mahdollisuuksia tarjolla – intohimo, osaaminen ja teknologia Docukselta

Digitaalisen painamisen mahdolliset ovat paremmat kuin koskaan aikaisemmin. Markkinan ja työtapojen muutokset tukevat digitaalista painamista – halutaan nopeammin, laadukkaammin ja personoituna. Uudet digitaaliset laitteet mahdollistavat monipuolista tuotantoa kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Suurkuvatulostus, pakkauspainaminen ja efektien käyttäminen kasvavat edelleen – digitaalisesti.

Tutustu teknologiaamme tästä 

 

Docus ja Ricoh

 

Docus – markkinajohtaja Suomessa luottaa Ricohin teknologiaan, tukeen, kehitykseen ja sitoutumiseen – sinäkin voit luottaa huoletta.

Ricohin teknologia on kiistatta markkinoilla johtava – yhdessä Docuksen kanssa Suomessa ehdottomasti myydyin ja halutuin – painoyrittäjät kautta maan luottavat meihin.

Ricohin nimettiin juuri johtavaksi toimijaksi IDC MarketScapen toimesta nopeimmissa inkjet rullakoneissa.

Ricoh Pro C7200X ja Ricoh Pro C9200 ovat saaneet lähes kaikki kunniamaininnat ja palkinnot markkinoilla. Puolueettoman tutkimuslaitokset ovat palkinneet laitteet ympäri maailman.

Suurkuvatulostimet ovat alansa johtavia tuotteita. Lateksitulostin L5160 on palkittu Bli:n toimesta vuonna 2020.

Tärkein luottamuksen osoitus on tullut Suomessa painoyrittäjiltä – he luottavat teknologiaan ja tukipalveluihin. Lähes aina valinta on Docus -palvelut ja Ricoh -teknologia.

Docus ja Efi

Painoyrittäjät tuntevat Efin – ylivoimainen markkinajohtaja maailmassa RIP ja Softwaressa. Docuksen asiantuntijat ovat tehneet Efin kanssa yhteistyötä vuosikymmenien ajan. Docus on Efi Platinum Partner – ensimmäinen ja ainut Suomessa – Tämä tarkoittaa meidän painoasiakkaillemme parempaa palvelua ja osaamista.

 

 Graafinen teollisuus ry:n jäsenyritys

Luonnollisesti olemme myös Graafinen teollisuus ry:n jäsenyritys.

 

Painoyrittäjät ja Docus

Kehitämme uutta jotta pärjäämme yhdessä

 

Haastamme perinteiset toimijat ja toimintamallit markkinoilla. Olemme kotimainen kasvuyritys, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkailleen enemmän lisäarvoa ja tuottoa kuin nykyisillä ratkaisuilla.

Liiketoimintamme perustuu yrittäjyyteen ja haluamme menestyä siinä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Yrittäjyydestä meillä on kokemusta 25-vuotta.

Me investoimme, kehitämme ja haluamme olla alan paras toimija ja markkinajohtaja Suomessa. Matkamme on vasta alussa – se on ollut mielenkiintoinen – teemme töitä sen eteen, että matka jatkuu samalaisena.

Uskomme, että yrittäminen ja ponnistelumme tuottavat jatkossakin parhaan tuloksen. Markkinajohtajuutemme kertoo siitä, että painoyrittäjät kautta maan ovat luottaneet Docukseen, Ricohiin ja Efiin. 

Docus lisäarvopalvelut

Palveluidemme tuotteistus on edennyt hyvin – monet painoyrittäjät ovat päässeet nauttimaan sen tuomista eduista ja ratkaisuista. Osalle yrittäjistä palvelumme ovat tuottaneet merkittävää lisäarvoa nykyiseen liiketoimintaansa.

Palvelukokonaisuutemme lanseerataan Suomessa kesällä 2020. Jos sinä ja yrityksesi haluavat olla mukana nauttimassa kehittämistämme lisäarvopalveluista – jotka tarkoittavat parempaa tuottoa ja kilpailukykyä markkinoilla – ota meihin yhteyttä.

Haemme kumppaneita ympäri Suomen pienemmille paikkakunnille yksi – isommille kaksi – ja pääkaupunkiseudulle useampi.

Docus Premium kumppanuusohjelmassa on nyt mukana jo runsaasti painoyrittäjiä kautta maan. Palvelu- ja ratkaisukokonaisuus on jo erittäin merkittävä – ja laajenee kattamaan myös suurkuvatuotannon kesän aikana.

Verkostoituminen ja yhteistyö

Markkinan muutosvauhti on monella tapaa mahdollisuus, mutta se voi olla myös haaste.

Me uskomme yhteistyöhön ja kumppanuuteen. Rakennamme Suomeen maankattavaa painoyrittäjien verkostoa – joka yhdessä verkostoituneena ja hyödyntäen palveluitamme on entistä kilpailukykyisempi ja kannattavampi markkinoilla. Me voimme olla avuksi monelle painoyrittäjälle – näin me uskomme.

Ota yhteyttä meihin kun haluat kuulla lisää.

 

Referenssit

Asiakastarina Helsinki Bofori

Markku Aaltonen, toimitusjohtaja – Helsinki Bofori Oy

Katso asiakastarina Bofori Helsinki

 

Asiakastarina Plusprint

Jari Kuivalainen, toimitusjohtaja – Plusprint

Katso asiakastarina Plusprint

 

Asiakastarina Sokkeli Oy

Ricohin uusi teknologia kiinnosti meitä ja sen tuomat hyödyt meille. Valitsimme Ricoh Pro C7200X viiden värin digitaalisen painokoneen.  Docuksen asiantuntijat olivat entuudestaan tuttuja ja heillä oli hyvä ehdotus meille. Uuden teknologian myötä laatumme on parantunut.

Olemme laajentaneet yhteistyötä Docuksen kanssa ja kehittäneet yhdessä meidän liiketoimintaa tukevia uusia palvelumalleja.

Voin suositella Docusta. Yhteistyö on hyvällä pohjalla ja Docuksen henkilökunnalla on hyvä kokonaiskuva kentältä.

Pentti Hytti, toimitusjohtaja – Sokkeli Oy

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi