Print Team Finland Oy ja Docus Oy solmivat sopimuksen Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimesta ja yhteistyöstä

Docus ja Print Team ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka myötä Docus on toimittanut Print Teamille Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimen ja palveluineen.

Yhteistyösopimuksen myötä Print Team voi tarjota asiakkailleen entistä laajemmat palvelut uuden tasotulostimen sekä digitaalisten mainos- ja infonäyttöratkaisujen avulla. Investoinnilla ja yhteistyösopimuksella Print Team hakee lisää tuottavuutta, monipuolisuutta ja laatua erityisesti tapahtumamarkkinointiin, ulkomainontaan, myymälämateriaalien ja erilaisten kylttien sekä opasteiden tuotantoon.

Ricoh Pro T7210 UV-tasotulostin on asennettu tuotantoon Print Teamin uusiin tiloihin Lahdessa marraskuun lopussa.

Ricoh Pro T7210 UV LED – tasotulostin

Print Team saa uuden investoinnin myötä tuotantoonsa lisää tehokkuutta ja laatua. Tasotulostin mahdollistaa kokonaan uusien tuotteiden tuotannon.

Tulostimella voidaan tulostaa monille eri levypinnoille mm. akustiikkalevyille, puulle, akryylille, metallille, lasille ja pahville, jopa 11 cm paksuille materiaaleille. Uuden tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m2/h ja tulostusala 2100 mm x 3200 mm. Tulostimessa on Ricohin kehittämät kestävät ja varmatoimiset teollisuustason Gen5 tulostuspäät, jotka ovat laajasti käytössä monilla laitevalmistajilla.

Docus Oy

Docus Oy on Suomen johtava digitaalisten arkkituotantokoneiden toimittaja – Ricoh Corporate Partner ja Efin Platinium Partner sekä Graafinen Teollisuus ry:n jäsenliike. Docus on lanseerannut Suomessa menestyksekkääksi Ricohin suurkuvatulostimet Docus Showroomissa, ja noussut johtavaksi toimijaksi Suomessa järeissä tasotulostin ratkaisuissa.
Docus tarjoaa graafisen alan ammattilaisille kokonaisvaltaiset ratkaisut tulostimien, ohjelmistojen ja jälkikäsittelylaitteiden osalta.

Print Team Finland Oy

Print Team on lahtelainen perheyhtiö ja mainosalan erikoisosaaja joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen monipuolisella osaamisellaan ja kokemuksellaan. Print Team tuottaa korkealaatuisia suurkuvatuotteita tapahtumamarkkinointiin, ulkomainontaan, ajoneuvoteippauksiin ja myymälämarkkinointiin sekä tuottaa suunnittelu- ja asennuspalvelut.

Docus Oy
Petteri Paalanen puh. 050 346 2877
petteri.paalanen@docus.fi
Pasi Julin puh. 0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Print Team Finland Oy
Kari-Pekka Eronen puh. 044 046 8701
kapa.eronen@printteam.fi

Takaisin edelliselle sivulle