Digitalisoi ja automatisoi sopimusten tallennus 

Nykypäivän elektronisessa yhteiskunnassa on edelleen prosesseja, jotka ovat analogisia, manuaalisia, aikaa vieviä ja vailla hyvää tietoturvaa. Yksi näistä prosesseista on sopimusten käsittely. Sopimusten käsittelyyn tarkoitetun ratkaisumme avulla valtuutetut henkilöt voivat suorittaa kaiken tallennuksen jäsennellysti ja automatisoidusti sekä tehdä hakuja täysin digitaalisesti. Ratkaisumme sisältää lisäksi toimintoja, jotka muistuttavat automaattisesti sopimuksen päättymispäivästä ja ne voidaan integroida Outlookiin.

Ratkaisumme tukee saumattomasti monitoimilaitteita paperisten sopimusten käsittelyä varten. Jo valmiiksi digitaaliset asiakirjat voidaan käsitellä Windows-sovelluksen tai web-sivuston kautta, jolloin sopimusten arkistointi on aina yhtä helppoa ja nopeaa olivatpa sopimukset missä formaatissa tahansa. Voit valita itse, haluatko tallentaa sopimuksesi tavallisiin Windows-kansioihin, SharePointiin tai vaikka M-Filesiin.

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen asiantuntijoidemme kanssa. Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen saat ratkaisuehdotuksen, joka on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Tehokkaan toimintatapamme ansiosta sopimusten hallinnointiratkaisu on käytössäsi muutamassa päivässä!

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi