Ketterät skannausratkaisumme auttavat tehostamaan toimistosi tuottavuutta

Tulostusympäristö ja paperi on edelleen tärkeä osa toimivaa organisaatiota. Moni yritys haaveilee paperittoman toimiston puolesta, mutta silti paperi on edelleen läsnä useissa eri yrityksen työvaiheissa. Vaikka paperin käyttöä pyritään minimoimaan, on sillä yhä paikkansa: tietyt työtehtävät ehkä hoituvat edelleen sujuvammin paperin avulla tai työtehtävien luonne vaatii yhä paperia. Ja vaikka muuttaisimme oman toimintatapamme täysin digitaaliseksi, kumppanimme ja asiakkaamme eivät ehkä pysty samaan. Paperipohjaiset työvaiheet voidaan kuitenkin hoitaa helpommin ja tehokkaammin integroimalla paperi ja digitaalinen toimintatapa yhdeksi kokonaisuudeksi.

Olipa aikomuksesi digitoida, indeksoida ja arkistoida asiakirjasi tai jakaa tiedostoja helpommin tiimeillesi, ratkaisujemme avulla voit tehostaa prosessejasi ja saada tulostusympäristön investoinneistasi täyden hyödyn irti.

Skannaa, käsittele, yhdistä ja automatisoi paperilla oleva tieto digitaaliseksi tiedoksi, joka kulkee vaivatta yrityksen sähköisiä kanavia pitkin. Muunnamme hankalat ja aikaa vievät työtehtävät helpommin hallittavaksi ja nopeammiksi. Skannausratkaisujemme avulla säästät aikaa ja vaivaa sekä otat askeleen kohti paperitonta toimistoa.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi