Digitalisoi ja automatisoi asiakirjapohjaiset työvaiheet Office 365 -ympäristössä 

Microsoft-käyttöympäristöt kuuluvat useimpien yritysten tavallisimpaan infrastruktuuriin. Nykypäivän elektronisessa yhteiskunnassa on edelleen prosesseja, jotka ovat paperipohjaisia, manuaalisia, aikaa vieviä ja vailla hyvää tietoturvaa. Työnkulun ratkaisumme Office 365 -järjestelmiin on kattava kokonaisuus, jonka avulla voit digitalisoida nopeasti ja helposti yrityksesi asiakirjat MS Office -muotoon ja eri Microsoft -kohteisiin, kuten Windows-kotihakemistoon, Windows-kansioon, SharePointiin ja OneDriveen.

Jo valmiiksi digitaalisessa muodossa olevien asiakirjojen käsittelyyn saadaan työtä helpottavia ja ohjaavia toimintoja kuten tiedostojen nimeäminen, asiakirjojen reititys ja hyväksyntä, automaattinen luokitettelu, käyttöoikeuksien hallinta sekä tietojen tallennus useaan eri kohteeseen samanaikaisaisesti. Voit esimerkiksi tallentaa asiakastilaukset tiedostoina OneDriveen ja samanaikaisesti päivittyy tiedot asiakasrekisteriisi.

Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, joten on hyvä turvautua ammattilaisen apuun jo suunnitteluvaiheessa. Ota siis yhteyttä ja mietitään yhdessä miten toimintaanne voitaisiin kehittää!

 

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi