Miten päästä alkuun työnkulkujen kehittämisessä?

Olemme luoneet useita valmiita ratkaisumalleja, joiden avulla pääset nopeasti alkuun työnkulkujen kehittämisessä ja huomaat, kuinka helposti hankalat ja monivaiheiset prosessit saadaan yksinkertaistettua. Säästät aikaa ja vaivaa sekä virheiden määrä vähenee. Henkilöstösi pystyy keskittymään vaativimpiin asiantuntijatehtäviin, kun asiakirjojen ja tietojen tallentamiseen ei tarvitse enää tuhlata ylimääräistä aikaa. Toimivammat prosessit näkyvät myös asiakkaisiin asti, kun tieto löytyy nopeammin ja eri prosessien läpimenoajat lyhenevät luoden asiakkaillesi parempaa palvelua.

Voimme helpottaa kaikenkokoisten organisaatioiden arkistiointiin ja työnkulkuihin liittyviä haasteita tehokkaan toimintamallimme avulla. Jos et halua vuosia kestäviä kehitysprojekteja ja vain toivoa, että investointisi on kannattava niin toimintapamme on sinua varten. Mallissamme tuomme ratkaisut käyttöösi nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman ylimääräsiä ja kalliita projektipäiviä tai -palavereita.

  1. Kartoitus. Kartoitamme nykyisen toimintatapasi ja siihen liittyvät haasteet. Millaisia paperisia ja/tai digitaalisia työvaiheita organisaatiossasi on, mitkä niistä ovat haasteellisia ja aikaa vieviä? Mitkä työvaiheet kaipaisivat tehostusta tai jopa täysin uuden toimintamallin ja mitkä ovat tavoitteenne?
  2. Ratkaisuehdotus. Jo ensimmäisen tapaamisemme jälkeen voimme luoda teille ratkaisuehdoituksen, jonka pohjalta saatte arvokasta tietoa miten asetettuihin tavoitteisiin voitaisiin päästä ja millaisia hyötyjä uudet ratkaisut voisivat yrityksellenne tuoda.
  3. POC. Esittelemme ratkaisuehdotuksemme demoympäristössämme ja varmistamme, että käyttäjäkokemus sekä toiminnot ovat asetettujen tavoitteiden mukaiset.
  4. Pilotti. Pilotoimme ratkaisun yhdessä työntekijöidesi kanssa toimistonne arjessa. Saadun palautteen avulla tiedämme tarkalleen miten ratkaisu käytännössä toimii ja miten sitä pitäisi ehkä vielä kehittää.
  5. Päätös hankinnasta. Älä osta sikaa säkissä! Valmiiksi testatun ja toimivaksi todetun ratkaisun hankintapäätös on helpompi tehdä kuin päättää siitä pelkän myyntimiehen puheen perusteella.

 

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi