Imagon investoi Multicamiin

Kuvassa Imagon Oy:n toimitusjohtaja Marko Mäkitalo ja Multicam Finlandin toimitusjohtaja Pasi Julin

Imagon Oy teki merkittävän investoinnin automaatioon ja tehokkuuteen. Multicamin teknologia vakuutti Imagonin Mikko Okkosen laite-esittelyssä Multicam Showroomissa Vantaan Tammistossa. Uusi laitteisto asennetaan loppuvuoden aikana Imagonin tehtaalle Kajaanin tuotantoyksikköön.

Multicam Celero 7 on Multicamin lippulaivatuote digitaalisessa tasoleikkauksessa ja se on markkinoiden nopein leikkuri, tuotteen pääominaisuudet ovat:

  • Integroidun lineaarimoottoriratkaisun ansiosta saavutetaan jopa 1,2G:n kiihtyvyys ja markkinoiden nopein 3302 mm/s leikkuunopeus.
  • Tukeva teräsrunko ehkäisee tärinän, jonka ansiosta vaikeampienkin materiaalien jyrsinnän laatu ja mittatarkkuus ovat huippuluokkaa.
  • Vankka runko yhdistettynä conveyor-pöydän tehokkaaseen imuun tarjoavat täysin uudenlaiset mahdollisuudet myös vaativissa jyrsinnöissä ja leikkuissa.
  • Automaattinen työkalunvaihto – jopa 32 työkalua (16 veitseä & 16 jyrsinpäätä)
  • 15kW imupöytä

Imagon Group

Imagon Group on vuonna 1998 Kajaanissa perustettu suomalainen perheyritys johon kuuluu nykyään neljä yritystä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Yhtiön palveluverkostoon kuuluu 140 pitkäaikaista paikallista yhteistyökumppania. Palveluverkosto vastaa asiakkaiden tarpeisiin myös Euroopan ulkopuolella.

Multicam Finland

Multicam Finland vastaa Multicamin digitaalisten leikkureiden ja CNC-jyrsimien maahantuonnista ja ylläpidosta Suomessa, yhtiön Showroom on Vantaan Tammistossa.

Lisätiedot

Multicam Finland
Tomi Miilumäki puh. 044 572 6629
Pasi Julin puh. 0500 573 111

Imagon Oy
Marko Mäkitalo puh. 040 300 4018
Mikko Okkonen puh. 040 300 4087

Takaisin edelliselle sivulle