Haluatko mukaan innovatiiviseen ja kasvavaan yritykseen, jossa tehdään eikä meinata?

Myös vuonna 2020 teimme paljon – panostimme merkittävästi liiketoimintaamme jossa haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

Haemme toimialan ja markkinan tuntevaa ammattilaista myyntiimme

Vuonna 2020 Liikevaihtomme kasvoi 28% kannattavasti. Lanseerasimme Suomessa menestyksellä Ricohin huippulaadukkaat suurformaattitulostimet ja vahvistimme asemaamme Suomen johtavana järeiden digitaalisten arkkipainokoneiden toimittajana. Rakensimme Suomen parhaan graafisen toimialan Showroomin Vantaan Tammistoon ja toisen Showroomin Lahteen. Lisäksi lanseerasimme menestyksellä Multicamin -tasoleikkurit Suomeen.

Sinä?

Haluamme tiimimme hyvän tyypin jolla on halu menestyä. Haluat tehdä sopimuksia joilla autat asiakkaitasi menestymään. Menestyminen vaatii oikean asenteen – me annamme työkalut ja tuen sinulle.

Työkaverit?

Saat työkavereiksi toimialan parhaan myyntitiimin ja alan johtavien valmistajien vankkumattoman tuen.

Docus on Euroopassa yksi Ricohin merkittävimmistä kumppaneista tuotantotulostuksen kasvavassa liiketoiminta-alueessa. Efi on myöntänyt meille ainoana Suomessa Platinum Partner statuksen. Multicam, Quadient, Color Gate ja monet muut toimialan johtavat valmistajat ovat meidän kumppaneita. Luonnollisesti olemme myös Graafisen teollisuuden jäsenyritys.

Lisätiedot:

pasi.julin@docus.fi tai 0500 573 111
jari.kunnas@docus.fi tai 0500 573 112

Takaisin edelliselle sivulle