Docus Salpauselän kisojen yhteistyökumppaniksi

Salpausselän kisat Lahdessa 22.-24.1.2021

Salppurin kisat kokoavat maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn huiput Lahteen – luvassa on kattava kokonaisuus urheilua ja hyvää viihdettä.

Tänä vuonna kisat katsotaan kotona, mutta Salppurin henki elää vahvana. Salpauselän legendaariset kisakatsomot verhotaan talviurheilukansan kuvilla. Kisoissa on mukana yhteensä 300 urheilijaa 23 maasta, jotka kilpailevat Salpausselän ”kuplassa”

Docus ja Lahti Ski Games

Docus haluaa olla mukana rakentamassa yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa huippu-urheilun ainutlaatuista tapahtumaa Lahdessa. Salpausselän kisat järjestetään nyt jo peräti 96. kertaa. Nyt matkaamme yhdessä kohti vuoden 2023 juhlakisoja. Uudistuen, rohkeasti ja vastuullisesti.

Docus – sponsorointi

Huippu-urheilu ja liikunta ovat osa Docuksen valittuja sponsorointikohteita. Sponsorointi on meille yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää molempien osapuolten tavoitteita. Sponsoroinnilla tuemme myös liiketoimintaamme ja käymme aktiivista keskustelua sidosryhmiemme kanssa.

Docus – Game Changer

Docus on kotimainen kasvuyritys, jonka liiketoiminta muodostuu digitaalisuutta hyödyntävistä tuotteista ja palveluista. Tavoitteena on tuottaa asiakkaillemme enemmän lisäarvoa ja tuottoa kuin nykyisillä ratkaisuilla. Haluamme olla huipulla kaikissa valituissa liiketoiminta-alueissa.

Liiketoimintamme perustuu yrittäjyyteen, kasvuun ja kannattavuuteen. Haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa.

 

Takaisin edelliselle sivulle