Docus Oy solmi merkittävän kumppanuussopimuksen T-Print Painotalo Oy:n kanssa

Docus ja T-Print ovat solmineet sopimuksen pitkäaikaisesta yhteistyöstä. Docus rakentaa uuden Showroomin Vantaan Tammistoon, jonka yhteyteen tulee huippumoderni digitaalinen paino, jota isännöi T-Print Painotalo Oy.

Marraskuussa valmistuva Showroom tulee olemaan ainutlaatuinen. Siinä on yhteensä yli 1000 m2, ja se rakennetaan asiakkaiden ja kumppaneiden tarpeita varten. Showroomissa on paljon mielenkiintoista nähtävää graafisenalan yrittäjille, mainostoimistoille, viestinnän ja johtamisen ammattilaisille, suunnittelijoille sekä erityisesti painoalan yrittäjille.
Showroomissa on esillä laajasti digitaalisen painamisen mahdollisuudet ja digitaaliset näyttöratkaisut aidoissa ympäristöissään – nähtävillä uusimmat ideat ja ratkaisut, joiden avulla voidaan tehdä kannattavaa liiketoimintaa.

Investointi on merkittävä molemmille yrityksille, sekä T-Print että Docus hakevat kasvua liiketoiminnoilleen kumppanuuden, uusien tuotteiden ja palveluiden avulla. Investointi on molemmille yrityksille historian suurin.

Digipainoon tulevat uusimmat Ricohin digitaaliset arkkipainokoneet Ricoh Pro C9200 ja Ricoh Pro C7200X varustettuna useilla lisäväriyksiköillä. Jälkikäsittelylaitteistot ovat myös uusinta tekniikkaa mm. Duplon 600 automaattinen on-line vihkolinjasto ja Duplon 646 monitoimiviimeistelijä.

Suurkuvatuotantoon tulevat huipputehokaat Ricohin T7210 UV LED tasotulostin ja Ricoh Pro L5160 lateksitulostin. Suurkuvatuotannon leikkaus suoritetaan Multicamin Celero 7 tasoleikkurilla, joka on Multicamin lippulaivatuote graafiselle toimialalle. Tasoleikkuria esitellään Suomessa samalla ensimmäistä kertaa.

Työnkulku digipainossa hoituu Efin Jobflown avulla ja asiakkaiden tilaukset tulevat painoon tilausjärjestelmän kautta. Värinhallinta suoritetaan Efin, Color Gaten ja Color Logicin tuotteilla.

Showroomissa on esillä laajasti alan teknologiaa, ohjelmistoja ja lopputuotteita. Kaikki teknologiakumppanit ovat alansa johtavia toimijoita: Ricoh, Color Gate, Color Logic, Docuware, Efi, Quadient, Multicam, Brandkeeper, Samsung, Qem Software ja Octacell.

Showroomin avajaiset pidetään marraskuun aikana. T-Printin tuotanto ja palvelut siirtyvät marraskuun alussa Vantaan Tammistoon. Docus on jo siirtänyt toimintansa Tammistoon.

Docus Oy on kotimainen yrittäjävetoinen yritys, jonka liiketoiminta muodostuu digitaalisuutta hyödyntävistä tuotteista ja palveluista. Docus on Suomen johtava arkkituotantokoneiden toimittaja ja markkinajohtaja yhdessä Ricohin kanssa. Docus on Ricohin Corporate Partner ja Efin Platinum Partner – ainoana Suomessa.

T-Print Painotalo Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, jonka pääpaikka on aikaisemmin ollut Hyvinkäällä. Yritys on palkittu Hyvinkään vuoden yritykseksi vuonna 2018. T-Printillä työskentelee 11 painoalan ammattilaista.

Lisätiedot:

 

Docus Oy

Pasi Julin puh. 0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Jari Kunnas puh. 0500 573 112
jari.kunnas@docus.fi

 

T-Print Painotalo Oy

Tommi Kiuru puh. 040 048 0902
tommi.kiuru@t-print.fi

Takaisin edelliselle sivulle