Docus ja Plusprint solmivat sopimuksen Ricoh Pro 8310 tuotantotulostimesta

Docus ja Plusprint solmivat sopimuksen marraskuun lopulla ja uusi laitteisto on asennettu tuotantoon. Sopimuksen myötä koko Plusprintin digitaalinen arkkituotanto tehdään Docuksen toimittamilla ja ylläpitämillä Ricoh Pro sarjan laitteilla. Plusprintin vahva kasvu on jatkunut myös vuonna 2021 ja tuotantoon on tehty useita tehokkuutta parantavia investointeja vuoden aikana.
Aikaisemmat kokemukset Ricoh Pro C9200 sarjan laitteista sekä Efin tulostinpalvelimista olivat vakuuttaneet Plusprintin toimitusjohtajan Jari Kuivalaisen.

Plusprint panostaa laatuun, tuotantovarmuuteen ja nopeuteen

Investoinnin myötä Plusprintin tuotantokapasiteetti ja tehokkuus paranevat entisestään. Nyt käytössä on yhteensä 5 Ricohin järeää digitaalista arkkipainokonetta ja Ricohin suurin tasotulostin Ricoh Pro T7210 UV sekä modernit viimeistelylaitteistot. Kaikki arkkipainokoneet on varustettu Efi Fieryn väripalvelimilla.

Plusprint

Plusprint on täysin kotimainen huippumoderni painotalo Ulvilassa – yksi Suomen nopeimmin kasvavista painotaloista. Painotuotteita toimitetaan kaikkialle Suomeen. Plusprint on Docuksen Premium Partner. Docuksen laajaan palvelukokonaisuuteen kuuluu laaja-alainen liiketoiminnan kehittäminen myynnin, uusien palveluiden ja tuotteiden osalta.

Docus

Docus on kotimainen kasvuyritys – painoyrittäjän paras kumppani.
Suomen johtava toimija järeissä digitaalisissa arkkipainokoneissa – Ricoh Corporate Partner ja Efin Platinium Partner – ainut Suomessa. Docus Showroom on Vantaan Tammistossa.

Lisätiedot:

Docus Oy
Pasi Julin, puh. 0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Plusprint
Jari Kuivalainen, puh. 050 444 9244
jari.kuivalainen@plusprint.fi

Takaisin edelliselle sivulle