Docus ja Plusprint solmivat sopimuksen kolmannesta Ricoh Pro C9200 digitaalisesta arkkipainokoneesta.

Docus ja Plusprint solmivat sopimuksen heinäkuun lopulla ja uusi laitteisto on asennettu tuotantoon elokuussa. Sopimuksen myötä koko Plusprintin digitaalinen arkkituotanto tehdään Docuksen toimittamilla Ja ylläpitämillä Ricoh Pro sarjan laitteilla.

Aikaisemmat kokemukset Ricoh Pro C9200 sarjan laitteista ja Efin tulostinpalvelin ratkaisuista olivat vakuuttaneet Plusprintin toimitusjohtajan Jari Kuivalaisen: ”Olisipa aina digitaaliset painokoneet toimineet kuten Ricohin Pro C9200 sarjan laitteet – ylivoimaisesti paras ratkaisu koskaan”

Plusprint panostaa laatuun, tuotantovarmuuteen, efekteihin ja tehokkuuteen!

Investoinnin myötä Plusprintin tuotantokapasiteetti ja tehokkuus kasvavat entisestään. Nyt käytössä on yhteensä neljä Ricohin järeää digitaalista arkkipainokonetta. Kolme Ricoh Pro C9200 sarjan konetta ja yksi tuotantokone efektien ja erikoisvärien tekemiseen – Ricoh Pro C7200X. Molemmat painokonemallit ovat testivoittajia ja Suomessa selkeitä markkinajohtajia omissa luokissaan.

Ekologisuus ja serifikaatit

Laitteistot ovat Energy Star sertifioituja ja ne käyttävät elintarvikehyväksyttyjä väriaineita sekä ovat Fogra sertifioituja.

Suurkuvatuotanto

Keväällä 2020 Plusprint ja Docus solmivat yhteistyösopimuksen myös suurkuvatuotannosta, jonka mukaan Plusprint hankki Suomen ensimmäisen Ricoh Pro T7210 UV LED tasotulostimen ja Ricoh Pro L5160 lateksitulostimen.

Plusprint

Plusprint on täysin kotimainen huippumoderni painotalo Ulvilassa – yksi Suomen nopeimmin kasvavista painotaloista. Painotuotteita toimitetaan kaikkialle Suomeen.

Plusprint on Docuksen Premium Partner

Docuksen laajaan palvelukokonaisuuteen kuuluu laaja-alainen liiketoiminnan kehittäminen myynnin, uusien palveluiden ja tuotteiden osalta.

Docus

Docus on kotimainen kasvuyritys – painoyrittäjän paras kumppani.

Suomen johtava toimija järeissä digitaalisissa arkkipainokoneissa – Ricoh Corporate Parter ja Efin Platinium Partner – ainut Suomessa.

Lisätiedot:

Docus Oy
Pasi Julin
Puh. 0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Plusprint
Jari Kuivalainen
Puh. 050 444 9244
jari.kuivalainen@plusprint.fi

Takaisin edelliselle sivulle