Docus ja KTMP Group solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen digitaalisista painokoneista ja uusista palveluista

 

KTMP Group panostaa voimakkaasti digitaalisuuteen – uusiin Ricohin digipainokoneisiin ja Digital signage – ratkaisuihin.  Docus Oy ja KTMP Group ovat sopineet kumppanuudesta johon sisältyy Docus Digital Signage -konsepti, digitaalisen arkkituotannon nykyaikaistaminen sekä kattavat myynnin ja tuotannon kehityspaketit. Tavoitteena on digitaalisen painamisen tehostaminen ja monipuolistaminen.

KTMP Group investoi kahteen Ricohin järeään lippulaivamalliin Pro C9200 ja Ricoh Pro C7200x viiden värin digitaaliseen painokoneeseen varustettuna kahdella lisäväriyksiköllä sekä Efin väripalvelimilla.

Uusien tuotantolaitteiden ansiosta KTMP Groupin tuotantokapasiteetti kasvaa merkittävästi. C7200x:n valkoisen ja kirkkaan väriset tonerit antavat yritykselle mahdollisuuden painaa värillisille materiaaleille ja tuottaa tehokkaasti erilaisia tehosteita painotuotteisiin.

”Ricoh Pro C7200x ja C9200 tuovat paljon uutta tuotantoomme. Laitteiden automaattinen kohdistus ja värinhallinta vähentää manuaalista työtä ja lyhentää läpimenoaikoja. Yhtenäiset käyttöliittymät helpottavat jokapäiväistä toimintaa ja Docus Oy:n toimittama kokonaisratkaisu vähentää kontaktipisteet yhteen. Aiemmin tuotannossamme oli useita erimerkkisiä tuotantolaitteita, nyt keskitimme tuotannon Docus Oy:n toimittamiin Ricohin tuotantolaitteisiin”, kertoo yrittäjä Jens Beijar.

”Docus Oy:n valmiiksi tuotteistama Digital Signage -konsepti antaa meille mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Yhdistämällä perinteiset painotuotteet ja digitaalisen viestinnän ratkaisut pystymme tuottamaan entistäkin tehokkaampaa ja näyttävämpää viestintää, olipa kyseessä yritysten sisäinen tai ulkoinen viestintä”, sanoo Mikael Storgård, yksi KTMP Groupin omistajista.

Sopimus vahvistaa Docuksen asemaa Suomen johtavana järeiden digitaalisten arkkipainokoneiden toimittajana Suomessa ja Vaasan talousalueella.

Docus Oy onnittelee KTMP Groupia uudesta investoinnista ja Docus Premium Partner kumppanuudesta!

KTMP Group on täyden palvelun kotimainen painotalo. Yritys tarjoaa laadukkaat painotuotteet kuten esitteet, lehdet, kirjat, tuoteluettelot, kalenterit ja suorapostitukset sekä graafista suunnittelua. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö on laadun takeena.

DocusGame Changer on Suomen johtava toimija järeissä digitaalisissa arkkikoneissa graafisen teollisuuteen. Docus on Ricoh Corporate Partner, Efin Platinum Partner, Samsung Gold Partner sekä Graafisen teollisuuden jäsenliike.

Lisätiedot

KTMP Group, Jens Beijar puh. 050 570 3256

Docus Oy, Jari Kunnas puh. 0500 573 112

 

   

 

 

 

 

 

Takaisin edelliselle sivulle