Arazzo Oy ja Docus Oy solmivat sopimuksen Ricoh Pro T7210 UV LED-tasotulostimesta

Yksi Suomen johtavista suurkuvataloista Arazzo Oy ja Docus Oy ovat solmineet sopimuksen Ricoh Pro T7210 UV LED-tasotulostimesta. Investoinnilla Arazzo hakee lisää tuottavuutta, monipuolisuutta ja laatua erityisesti kasvavaan sisustuspuolen tulostustarpeisiin.

Ratkaisu

Arazzo saa uuden investoinnin myötä tuotantoon lisää tehokkuutta ja laatu paranee entisestään. Tuotannon läpimenoaika on nyt yli 2 kertaa tehokkaampaa kuin aikaisemmin. Uuden tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m2/h ja tulostusala 2100 mm x 3200 mm.

Valkoisen värin tulostamisen tehokkuus ja laatu paranevat huomattavasti. Myös tulostimesta vakiona löytyvä primer avaa uusia mahdollisuuksia hankalille materiaaleille tulostettaessa. Laitteistolla voidaan tulostaa mm. akustiikkalevyille, puulle, akryylille, metallille, lasille ja pahville jopa 11 cm paksuille materiaaleille. Tulostimessa on Ricohin kehittämät kestävät ja varmatoimiset teollisuustason Gen5 tulostuspäät, jotka ovat laajasti käytössä monilla laitevalmistajilla.

Docus ensiesitteli Ricohin tasotulostin malliston Suomessa kevään 2020 Sign, Print & Pack messuilla. Nyt solmittu sopimus vahvistaa Docuksen asemaa järeiden suurkuvatulostimien markkinoilla Suomessa. Docuksen ja Ricohin tavoitteena on saavuttaa markkinajohtajuus Suomessa järeissä tasotulostusratkaisuissa.

Docus Oy

Docus Oy on Suomen johtava digitaalisten arkkituotantokoneiden toimittaja ja Ricoh Corporate Partner sekä Graafisen teollisuuden jäsenliike. Docus tarjoaa graafisen alan ammattilaisille kokonaisvaltaiset ratkaisut tulostimien, ohjelmistojen ja jälkikäsittelylaitteiden osalta.

Arazzo Oy

Arazzo Oy on vuona 2005 perustettu puhtaasti kotimainen suurkuvatulostukseen erikoistunut yritys. Arazzo tuottaa korkealaatuisia suurkuvatuotteita markkinointiin, sisustukseen, brändäykseen, tapahtumiin ja teollisuuteen.

Docus Oy
Pasi Julin puh. 0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Docus Oy
Tomi Miilumäki puh. 044 572 6629
tomi.miilumaki@docus.fi

Arazzo Oy
Pekka Meriläinen puh. 040 539 8599
pekka.merilainen@arazzo.fi

Takaisin edelliselle sivulle