Aikolon Oy ja Docus Oy solmivat sopimuksen Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostimesta

Aikolon Oy ja Docus Oy ovat solmineet sopimuksen Ricohin järeimmästä tasotulostimesta Ricoh Pro T7210. Investoinnilla Aikolon hakee uusia liiketoimintamahdollisuuksia teollisten tuotteiden merkkauksessa ja kokonaan uudenlaisten tuotteiden toteuttamisessa.

Aikolon saa uuden investoinnin myötä tuotantoon erityisesti joustavuutta. Prototyypit ja lyhyet tuotantoerät saadaan toteutettua nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ricoh Pro T7210 UV LED -tasotulostin

Uuden tasotulostimen maksimi tuotantonopeus on jopa 100 m²/h ja tulostusala 2100 mm x 3200 mm.

Valkoisen värin tulostamisen tehokkuus sekä laatu ovat huippu tasolla ja se mahdollistaa kirkkaille muoveille tulostamisen helposti. Myös tulostimesta vakiona löytyvä primer avaa mahdollisuuksia hankalille materiaaleille tulostettaessa. Laitteistolla voidaan tulostaa vaativiakin muovisovelluksia aina 11cm vahvuuteen asti. Tulostimessa on Ricohin kehittämät kestävät ja varmatoimiset teollisuustason Gen5 tulostuspäät, jotka ovat laajasti käytössä monilla laitevalmistajilla.

Docus Oy

Docus Oy on kasvava digitaalisen tulostamisen ammattilainen 30-vuoden kokemuksella. Suomen johtava järeiden digitaalisten arkkituotantokoneiden toimittaja ja Ricoh Corporate Partner sekä Graafisen teollisuuden jäsenliike. Docus toimittaa kaikki Ricohin digitaaliset tulostusratkaisut kaupalliseen ja teolliseen tuotantoon Suomessa sekä Multicam tasoleikkurit ja CNC – jyrsimet.

Aikolon Oy

Aikolon Oy tarjoaa Suomen monipuolisimmat muovien työstöpalvelut sekä laajan muovimateriaalien valikoiman maailman johtavilta valmistajilta. Aikolonin asiakkaita ovat teollisuuden laite- ja koneenvalmistajat, sekä kaupan ja rakentamisen ammattilaiset. Yhtiö palvelee asiakkaitaan Suomessa ja Euroopassa. Aikolon on vuonna 1985 perustettu kasvava suomalainen perheyritys, joka kehittää ja investoi säännöllisesti uusimpaan teknologiaan ja automaatioon varmistaakseen asiakkaalleen parhaat materiaalit sekä tehokkaimmat työstömenetelmät.

Aikolonin toimipisteet sijaitsevat Oulun Ruskossa ja Vantaan Itä-Hakkilassa. Lisäksi aluemyynti palvelee Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Tampereella sekä niitä ympäröivillä alueilla.

Docus Oy
Tomi Miilumäki puh. 044 572 6629
tomi.miilumaki@docus.fi

Docus Oy
Pasi Julin puh. 0500 573 111
pasi.julin@docus.fi

Aikolon Oy
Martti Hahtonen puh. 020 779 0043
martti.hahtonen@aikolon.fi

Takaisin edelliselle sivulle