Lahen Kirjansitomo Oy ja Docus solmivat sopimukset digitaalisesta painokoneesta


 

Lahen Kirjasitomo Oy panostaa uusimpaan teknologiaan. ”Ricoh Pro C7200X varustettuna Efin fiery väripalvelimella pystymme nostamaan painotuotteidemme laadun uudelle tasolle. Useilla lisäväriyksiköillä varustettuna digipainokone pystyy tuottamaan upeita efekteillä lisättyjä personoituja painotuotteita”, kertoo Lahen Kirjasitomon Esa Heiskanen. Meille oli selvää hankinnassa se, että uudessa  painokoneessa täytyy olla lisäväriyksiköt vähintään valkoiselle ja kirkkaalle värille. Päädymme kuitenkin ottamaan vielä neonvörit lisäksi.

Docuksen yrittäjä Petteri Paalanen uskoo, että Lahen Kirjansitomon ammattitaito ja  Ricohin uusin teknologia tarjoaa loppuasiakkaille entistä laadukkaampia ja monipuolisempia painotuotteita Lahden talousalueella. Paikallisten yrittäjien oli helppo löytää yhteinen sävel sopimuksessa, Kertoo Docuksen Petteri Paalanen.

Lahen Kirjansitomo Oy 

Tarjoaa tulostus-, kirjansitomo- ja valokuvauspalveluita yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Lahen Kirjansitomo Oy on juuri muuttanut uusin isoihin tiloihin Svinhufudinkatu 21, 15110 Lahti.

Docus – Game Changer 

Docus vahvistaa sopimuksella Ricohin painokoneiden johtavaa asemaa Lahdessa ja Suomessa.

Docus on Suomen johtava toimija järeissä digitaalissa arkkikoneissa graafisen teollisuuteen. Ricohin Corporate Partner ja Efin Platinum Partner sekä Graafisen teollisuuden jäsenliike. Docus Lahti on myös Lahden yrittäjien jäsenliike.

Lisätiedot: 

Lahen Kirjansitomo, Esa Heiskanen puh. 044 708 0765

Docus Lahti, Petteri Paalanen puh. 050 346 2877

Takaisin edelliselle sivulle