Joustavaa viestintää

Videoneuvotteluhuoneet

Videoneuvotteluja varten varustellut huoneet säästävät aikaa, rahaa ja ympäristöä. Etäisyydet muuttuvat merkityksettömiksi, ja voit tehdä läheisempää yhteistyötä asiakkaiden, kumppaneiden ja toisten konttoreiden kollegojen kanssa. Sisäiset prosessit helpottuvat ja kehittyvät yksilöllisimmiksi suoran näköyhteyden ansiosta. Laadukas ääni ja video varmistavat, että kokoukset etenevät sujuvasti.

Rakennamme laajasta huipputuotteiden ja ratkaisujen valikoimastamme videoneuvotteluratkaisun, joka tuo käyttäjille mahdollisimman paljon hyötyä.

Helppoa videoneuvottelua

Kompakti ja kannettava P3500-videoneuvottelujärjestelmä on näppärä ratkaisu, joka muuttaa minkä vain työtilan kokoushuoneeksi. Laite tarvitsee vain internetyhteyden. Kannettavan tietokoneen kokoisessa laitteessa on nostettava kamera, sisäinen mikrofoni ja kaiuttimet.

Katso tuote-esite (PDF)

Digital Signage

Digitaalisilla infonäytöillä on paljon etuja: niiden sisältöä voi päivittää ja muokata helposti ja nopeasti näytön sijainnin tai kohdeyleisön mukaan. Toimitamme laitteet ja myös ohjelmistot, joilla voi nopeasti päivittää ja kohdistaa tietoa eri näytöille. Näytöt tukevat videoita, kuvia, Flash-sisältöä, verkkosivuja, PDF- ja HTML-tiedostoja ja kaikenlaisia Office-asiakirjoja.
Ammattimainen visuaalinen viestintäilme ei myöskään vaadi erillisiä palvelimia tai IT-järjestelmien lisähankintoja.

Katso tuote-esite (PDF)

Kokonaisratkaisu palveluna

Kokonaisratkaisu palveluna sisältää tarveanalyysin ja määrittelyn – toimituksen ja asennuksen – käyttäjäkoulutuksen huollon ja tuen.

Kaikki tämä yhdellä kuukausihinnalla. Kätevää ja helppoa.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi