Viestintäratkaisut

Älykkäässä toimistossa tieto kulkee ja kustannukset pysyvät kurissa

Nopeampaa ja helpompaa yhteydenpitoa ja tiedonjakamista

Ricohin integroidut, visuaaliset Communication Services -palvelut mahdollistavat sujuvan, reaaliaikaisen tietojen jakamisen ja yhteistyön. Palvelu on tehokas ratkaisu yhä lisääntyvän työvoiman liikkuvuuden ja joustavuuden tuottamiin haasteisiin.

Yhdistämällä omaa edistyksellistä teknologiaamme alan johtaviin viestintä- ja yhteistyöratkaisuihin, autamme yritystäsi ratkomaan sisäisen ja ulkoisen viestinnän haasteet tehokkaasti ja edullisesti.

Kun viestintätarpeisiisi sopivat työkalut on tunnistettu, annamme tarvittaessa myös tukea niiden tehokkaaseen käyttöön. Toimitusverkostollamme on paljon kokemusta räätälöityjen ratkaisujen yhdistämisestä sekä sisäisiin, että asiakkaille suunnattuihin ympäristöihin kuten vähittäismyynti- ja kokoustiloihin.

Viestintäratkaisut -palvelujemme avulla voit parantaa työntekijöidesi, yhteistyökumppaniesi ja asiakkaidesi välistä visuaalista viestintää ja alentaa kustannuksia. Kun tarvittaviin tietoihin pääsee käsiksi helposti ja nopeasti ja viestintä yhteyshenkilöiden kanssa on sujuvaa, projektit nopeutuvat, ja avainhenkilöt pysyvät ajan tasalla.

Pyydä meiltä lisätietoja työntekijöiden, kumppaneiden ja asiakkaiden välisen visuaalisen kommunikaation tehostamismahdollisuuksista.

Katso kokonaisviestintäratkaisut-esite (PDF)

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi