Tulostusympäristö

Me haluamme hoitaa tulostusympäristösi olipa se pieni tai iso.

Useimmille yrityksille on selvää, että kulut on pidettävä kurissa ja toisinaan niitä on karsittavakin. Asiakirjakustannukset kuitenkin unohtuvat helposti, kun strategioita laaditaan ja toimintoja tehostetaan.

Hallinnoituja tulostuspalveluita käyttävät yritykset hyötyvät kokonaisvaltaisen palvelun lisäksi myös seuraavista eduista:

  • Pienemmät, hallitut ja ennakoitavat asiakirjakustannukset
  • Parempi tuottavuus
  • Tietoturvallisempi ympäristö
  • Vähemmän jätettä
  • Tehokkaampi asiakirjojen elinkaarten hallinta
  • Todistettavasti ympäristövastuullinen toiminta

Docuksen hallinnoiduissa asiakirjapalveluissa on kuitenkin kysymys paljon muustakin kuin tulostuksenhallinnasta. Keskittymällä loppukäyttäjiin ja muutoksenhallintaan, Docus auttaa sitouttamaan työntekijäsi muutoksiin, joista on pitkäkestoista hyötyä niin yrityksesi asiakirjaympäristölle kuin liiketoiminnallekin.

Aivan ensimmäiseksi asiantuntijamme selvittävät, millaisia tarpeita yritykselläsi on. Yrityksesi menestyksen tärkein osatekijä – henkilöstösi – huomioidaan koko prosessin ajan.

Kun Docus huolehtii yrityksesi asiakirjaympäristön hallinnasta, yksi yhteyshenkilö huolehtii ja vastaa yrityksesi asioista. Pystymme tarjoamaan sopivat asiakirjaratkaisut niin pienille kuin suurillekin asiakkaille koko maan kattavasti.

Ota yhteyttä meihin, niin lupaamme parantaa tulostusympäristöänne. Myös kustannukset laskevat merkittävästi.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi