Mk Print ja Docus Lahti solmivat sopimuksen uudesta digitaalisesta painokoneesta

MK Print panostaa uusimpaan teknologiaan. ”Hankimme Ricoh Pro C7200X Graphic Arts Edition arkkipainokoneen voidaksemme nostaa painotuotteidemme laadun uudelle huomioita herättävälle tasolle”, kertoo MK Printin yrittäjä Marko Kallioinen.

Uusi tuotantolaite on varustettu useilla lisäväriyksiköillä kuten valkoisella, kirkkaalla, neon pinkillä ja neon keltaisella. Uudet lisävärit mahdollistavat entistä monipuolisemmat ja huomiota herättävämmät painotuotteet nopeasti, laadukkaasti ja edullisesti.

”Docus oli meille kumppaniksi helppo valinta. Osaaminen, yrittäjyys ja huippulaadukas teknologia sekä paikallisuus olivat ne tekijät, joiden perusteella päädyimme Docukseen ja Ricohiin” – kertoo Marko Kallioinen.

Docus Lahden yrittäjä Petteri Paalanen uskoo, että MK Printin ammattitaito ja Ricohin uusin teknologia tarjoavat loppuasiakkaille entistä laadukkaampia ja monipuolisempia painotuotteita Lahden talousalueella. Paikallisten yrittäjien oli helppo löytää yhteinen sävel sopimuksessa, kertoo Docuksen Petteri Paalanen. Sopimus vahvistaa Docuksen asemaa Suomessa johtavana digitaalisten painokoneiden toimittajana painoyrittäjille.

 

MK Print

MK Print on lahtelainen printtitalo, joka palvelee yksilöllisesti ja laadukkaasti niin yrityksiä, yhdistyksiä, organisaatioita kuin kuluttajiakin. MK Print muuttaa uusiin toimitiloihin Lahdessa 3. syyskuuta. Uusi osoite on Linjakatu 4, 15100 Lahti.

Docus Lahti

Docus vahvistaa sopimuksella Ricohin painokoneiden johtavaa asemaa Lahdessa ja Suomessa. Docus on Suomen johtava toimija järeissä digitaalissa arkkikoneissa graafisen teollisuuteen. Ricohin Corporate Partner ja Efin Platinum Partner sekä Graafisen teollisuuden jäsenliike. Docus Lahti on myös Lahden yrittäjien jäsenliike.

Lisätiedot:

Mk Print

Marko Kallioinen
puh. 044 237 1769
marko@mkprint.fi

Docus Lahti

Petteri Paalanen
puh. 050 346 2877
petteri.paalanen@docus.fi

Takaisin edelliselle sivulle